Bransjeledende innen digitalisering – Livonia Print deler med seg av kunnskap

Livonia Print i Latvia er som trykkeri med og leder an utviklingen i å digitalisere forlagsbransjen. Hva må man som selskap gjøre for å være med å digitalisere den bransjen man er en del av?

Dette kommer Marc Freitag på Livonia Print til å fortelle om på Grafkom I/O i Gøteborg 8-9 november.

For Livonia og Marc handler det om bøker og tjenester til forlagsbransjen men tankesettet kan appliseres på hvilket produkt og hvilket grafisk selskap som helst.

Vil du høre på Marc Freitag og andre på Grafkom I/O i Gøteborg – les mer på grafkom.se/io

Marc har i et år vært ansvarlig for digital forretningsutvikling i Livonia Print. For ham handler det ikke om hvilken trykkteknikk man bruker – digital eller offset – men om å digitalisere hele prosessen fra at kunden får en idé til att boken havner i leserens hånd. Men man må ha rett verktøy i hver enkelt prosess.

Les mer: 135 personer er allerede påmeldt til Grafkom I/O – se hele listen her

Forstå din rolle i produktets livssyklus

Nylig har Livonia innledet en satsning der inkjets fra Canon er i ferd med å ta over store volumer bøker fra offset og for Marc er dette et verktøy som hjelper dem i å nå det store målet med å digitalisere hele prosessen.

– Bøker er bøker uansett teknologi men hvordan de produseres forandres. Hvilken rolle har man som trykkeri i et produkts livssyklus? Den som forstår dette kommer til å bli en vinner, sier Marc.

Big data

På Grafkoms nettverkstreff i Gøteborg kommer Marc til å fortelle om den reisen som Livonia akkurat nå gjøre der man digitaliserer hele sitt selskap. Gjennom å samle inn informasjon fra alt som skjer i selskapet kan man også anpasse og planlegge på et mye bedre sett.

Alle maskiner kommer å kobles opp mot det nye mis-systemet og skape muligheter som man ikke engang selv idag ser framfor seg.

Marc Freitag kommer sammen med Livonias eier og adm dir Trond-Erik Isaksen til å fortelle om visjonen og hvordan prosjektet utvikles. De kommer til å holde en visjonær presentasjon men også en presentasjonen som går mer i detalj når det gjelder informasjonshåndtering og automatisering.

Authors
Top